Disco Dance Department
(Cover band, NL)

Disco Dance Department

De Disco Dance Department is een band die louter jaren ’70/’80 disco muziek speelt. Veel van de echte disco classics spelen wij in medleys, achter elkaar, als een echte discotrain. Dat geeft veel energie en swung en houdt menigeen op de dansvloer. Wat een feest!

De Disco Dance Department speelt in 100 minuten jouw feest naar een climax. De tijdsverdeling van de sets bepalen we in overleg met jou. Wil je dat we 2 sets van 50 minuten spelen met een pauze ertussen, of wil je liever 3 sets? Misschien wil je ons non-stop, ook dat kan.

De Disco Dance Department bestaat uit 10 zeer ervaren bandleden. Op de pagina ‘bandleden’ vind je meer informatie over deze discotoppers. Omdat wij een grote band zijn, hebben wij minimaal een podium nodig waar een 10-mans formatie op past (minimaal 6(l)x4(b). Uiteraard kunnen wij ook gelijkvloers spelen maar een podium geeft jouw feest extra uitstraling.

De Disco Dance Department werkt met een eigen geluidsbedrijf echter kunnen we daarvan afwijken als er op jouw feest meerdere bands spelen en er daarvoor door jou een geluidsbedrijf wordt ingehuurd.

De Disco Dance Department heeft 90 minuten de tijd nodig om op te bouwen (inclusief soundcheck).

De Disco Dance Department is onderdeel van jouw feest. Samen stemmen we af wat jouw wensen zijn.

Videos

Online